Overstappen op digitale krant? Toch maar niet!

Een krantje lezen op een zonnige ochtend gecombineerd met een verrukkelijk kopje koffie, wie wil dat nu niet? Je kunt het waarschijnlijk haast niet voorstellen, maar sommige mensen hebben liever de krant digitaal. Bijvoorbeeld op een tablet op een telefoon. Ieder zijn eigen smaak natuurlijk, maar er gaat toch niets boven een krantje lezen die je ook daadwerkelijk vast kunt pakken.

nieuws lezen krantDaarnaast staan er in een papieren krant vaak veel mee diepte interviews. Er wordt dieper ingegaan op de gebeurtenissen uit de actualiteiten. Het nieuws dat op het internet geplaatst wordt is vaak snel nieuws en heeft ook zeker zijn doel. Het is zeer prettig om in 1 keer diverse nieuwsberichten te kunnen lezen natuurlijk, ook als je onderweg bent. Maar wat ons betreft is een papieren krant nog steeds zeer goed te doen en deze moet dan ook blijven.

Een proefabonnement afsluiten

Veel mensen die recentelijk hun abonnement op een krant hebben opgezegd omdat ze over wilde gaan op een digitale variant hebben hier spijt van. Ze missen het rust moment dat met een krantje lezen komt. Dat moment is gewoon even genieten. Als iemand een kranten abonnement afsluit is dit meestal per half jaar of per jaar. Daar moet je natuurlijk wel even over nadenken, zeker als je bij een nieuwe krant lid wilt worden. Daar is bijvoorbeeld een proefabonnement Volkskrant voor geschikt. Zo krijg je de krant op de brievenbus, bijvoorbeeld voor enkele weken en dit stopt automatisch. Zo zit je nergens aan vast. Naderhand kun je bepalen of het abonnement iets voor je is en of je ermee door wilt. Vaak krijg je als nieuwe abonnee ook diverse welkomstgeschenken. Super leuk. Ook kun je in bepaalde gevallen kiezen voor een korting op je maandbedrag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.