Adverteren met buitenreclame in Rotterdam

Buitenreclame en Rotterdam gaan voor Rotterdammers hand in hand.

buitenreclameHet zal dan ook voor veel Rotterdamse ondernemers geen verrassing zijn dat de accountmanager die Buitenreclame Rotterdam op zijn visite kaartje heeft, nog steeds veel goede zaken doet. We legden ons oor te luister bij een bedrijf die veel bedrijven adviseert omtrent buiten reclame.

Waarom buiten reclame in Rotterdam?

Rotterdam is een volwassen stad als het gaat om buiten reclame. Zo wordt er in deze stad onderscheid gemaakt tussen reclamezones, welstandsvrije gebieden en buiten reclame arme zones. Per buitenreclame zone zijn er zeer diverse welstandsregels ten aanzien van marketing, winkelgebieden, welstandsvrije en de eerdergenoemde zones.

Rotterdamse regels voor buitenreclame

Rotterdamse buiten reclame gebieden hebben hun eigen karakteristieken en kenmerken. Hoe zit dat nou precies met de regels voor buitenreclame? Wel, per gebied zijn er duidelijke welstandsregels ten aanzien van buitenreclame typen in de stad.

Reclame uiting in Rotterdam

Een hele heldere beschrijving van de kenmerken en de bijbehorende regels zijn per type terug te vinden in de bestaande wetgeving die gemeente communiceert via haar website. Bijvoorbeeld de pagina omgevingsvergunning reclame uiting is de moeite van het lezen waard.

Vergunningsvrije buiten reclame?

Speciaal voor Rotterdamse vastgoed eigenaren is er de Praktische Reclamegids uitgebracht. Dat is heel handig voor een ieder die de regels omtrent buitenclame wil respecteren. Daarin zijn regels en voorbeelden te vinden van vergunningsvrije buiten reclame. Is die er wel? Hoe dan ook, in deze reclamegids laat men stap voor stap zien hoe reclame op winkels en bedrijfspanden in Rotterdam moet worden aangebracht en welke regelgeving hierop van toepassing is.

Adverteren Rotterdam

We lichten een tipje van de reclame sluier op voor Rotterdammers die geïnteresseerd zijn in buitenreclame. Je kunt natuurlijk in het kader van adverteren Rotterdam ook bij partijen die al een vergunning hebben voor buitenreclame informeren. Dan hoef je dit niet zelf te doen, wat een hoop tijd en energie kan schelen. Je koopt bereik en vervolgens ben je via buitenreclame in Rotterdam zichtbaar. Je kunt advies inwinnen bij mediabureaus voor meer informatie en buitenreclame tarieven.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.